top of page
DSC_2289_+Rani zw.png

(van rechts naar links)

Britt Stalmans - zaakvoerder - architect

Oprichter van punt - b architecten. Drijvende kracht en "lijm" van het team en architectenkantoor. Enthousiaste en spontane projectbegeleider die bij elk project een brug vormt tussen opdrachtgever en aannemer. Je eerste contactpersoon en aanspreekpunt. 

 

Silke Vandeputte - architect - interieurarchitect

Zeer leergierig en perfectionistisch. Een zachte persoonlijkheid, met beide voetjes op de grond. Ze bijt zich vast in ieder ontwerp, en laat het niet los tot het geheel volledig klopt. Een architect met oog voor detail.

 

Emma Vanderwegen - interieurarchitect

Altijd goedlachs en rustig in iedere situatie. Zeer inlevend en gedreven in alles wat ze doet. Verbind interieur met architectuur. Geef haar één woord, en zij vertaalt het in een fijn ontwerp. Brengt sfeer en pit in ieder project.

 

Rani Coeckelberghs - architect

Met haar zachte persoonlijkheid en zin in mooie architectuur een fijn persoon, collega en architect. Eentje met ervaring in verschillende delen van ons veelzijdige vak. Wat de wensen van onze bouwheren ook zijn, ze verplaatst zicht erin en zorgt zo dat dit volledig tot uiting komt in elk architecturale ontwerp.

Jon - artistiek directeur

Onze uitbundige mascotte, een echte knuffelbeer.  Het lukt hem best goed zijn "mannetje"  te staan in dit vrouwen team. Hij zorgt voor extra sfeer en gezelligheid op kantoor. Steeds enthousiast als hij je ziet. En met een koekje krijg je alles van hem gedaan. 

 

bottom of page