top of page
cByAnnaFotografie_PuntBArchitecten_ BrandingShoot2024_1.jpg

(van links naar rechts)

EEN ENTHOUSIASTE
DYNAMIEK
EN VIER HELPENDE POOTJES

 

cByAnnaFotografie_PuntBArchitecten_ Bran

BRITT STALMANS / ZAAKVOERDER - ARCHITECT

Oprichter van en ondernemer achter punt-b architecten. Drijvende kracht en "lijm" van het team en architectenkantoor. Enthousiaste en spontane projectbegeleider die bij elk project een brug vormt tussen opdrachtgever en aannemer. Je eerste contactpersoon en aanspreekpunt. 

 

EMMA VANDERWEGEN / INTERIEURARCHITECT

Altijd goedlachs en rustig in iedere situatie. Zeer inlevend en gedreven in alles wat ze doet. Verbind interieur met architectuur. Geef haar één woord en zij vertaalt het in een fijn ontwerp. Brengt sfeer en pit in ieder project. 

 

RANI COECKELBERGHS / ARCHITECT

Met haar zachte persoonlijkheid en zin in mooie architectuur een fijn persoon, collega en architect. Eentje met ervaring in verschillende delen van ons veelzijdig vak. Wat de wensen van onze bouwheren ook zijn, ze verplaatst zich erin en zorgt zo dat dit volledig tot uiting komt in elk architecturaal ontwerp. 

 

LAURENS DEROOST / ARCHITECT 

Stipte en spontane man binnen ons team. Een architect met ervaring waardoor geen enkel detail hem ontgaat. Een behulpzaam persoon, met beide voeten op de grond. 

 

JON / ARTISTIEK DIRECTEUR

Onze uitbundige mascotte, een echte knuffelbeer. Hij zorgt voor extra sfeer en gezelligheid op kantoor. Steeds enthousiast om de mensen te begroeten en met een koekje krijg je alles van hem gedaan. 

 

bottom of page