top of page
Frederic en Emma_VO5_4.png

FERM  NIEUWBOUW

In samenwerking met het team van H3 houtskeletbouw realiseren wij deze bio-ecologische houtskeletbouw. Tijdens haar stage leerde Britt de basisprincipes van houtskeletbouw. Na enkele renovaties in dit systeem overtuigde de techniek en werkwijze van H3 ons om samen mooie en duurzame architectuur te maken. 

Als ontwerpend architect houden wij vanaf de beginfase rekening met de wensen van jou als opdrachtgever, gecombineerd met de expertise en jarenlange ervaring van deze aannemer. Een win-win dus voor alle partijen. De gevelafwerking wordt eind 2023 geplaatst. 

Kijk je samen met ons mee uit naar het resultaat? 

 

Frederic en Emma_VO5_gelijkvloers.png
Frederic en Emma_VO5_verdieping.png

/ LOCATIE

Herent

/ FASE

Uitvoering

/ SAMENWERKING

"Punt-b heeft vanaf het eerste gesprek goed geluisterd naar onze noden en deze weten te vertalen naar een geweldige woning. Tijdens de ontwerpfase werd feedback steeds meegenomen om tot het eindresultaat dat er nu is te komen. De woning is speels in vormgeving en gebruik van materialen, maar toch ook straks en uniform. De indeling is ruim en logisch opgezet met een natuurlijke flow doorheen heel het huis.

 

Wij zijn zeer grote fan van de overvloed van natuurlijk licht in elke ruimte. Dankjewel aan het Punt-b team om van ons huis mee een thuis te maken!" 

bottom of page