top of page
achtergevel.png

BIEST  VERBOUWING

Een optopping is mooi en lijkt eenvoudig. Toch is het steeds opnieuw een uitdaging om technisch alles in orde te krijgen. Samen met het beheer van het budget van het budget van onze bouwheren, nemen wij graag zo een uitdaging aan.  Zo gaan wij op zoek naar de ideale setting om de wensen van onze bouwheren te combineren met de mogelijkheden die de woning geeft. 

 

Zo overlopen wij met onze bouwheren altijd verschillende mogelijkheden. Een aantal aandachtspunten die bij project BIEST van toepassing waren:  1/ Optopping in traditionele opbouw of toch houtskeletbouw. 2/ Buitenzijde niv. 0 mee isoleren en budget reserveren voor nieuwe gevelafwerking. 3/ Positie van de ramen beslissen, rekening houdend als de plaatsing van de gevelafwerking nog zou worden uitgesteld? 4/ Budget reserveren aan de wens en plicht van hernieuwbare energie door m² te beperken zonder functionaliteit te verliezen. 

Dit zijn nog maar een aanzet van de keuzes waarmee jij te maken zal krijgen. Gelukkig zijn jullie zeker niet alleen. Naast ontwerpend architect zijn wij ook jouw persoonlijke begeleider en zorgen wij dat je op de juiste moment de juiste info krijgt om een goede keuze te kunnen maken. 

 

JE21_VO2_nieuwe toestand.png

/ LOCATIE

Lovenjoel

/ FASE

In aanbesteding

bottom of page