top of page

1 / VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Om een idee te krijgen van jullie wensen, plannen we een meeting in om elkaar te ontmoeten. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking bekijken we samen wat wij voor jullie kunnen betekenen. Zo kan je kiezen welke stappen je door ons laat uitvoeren. Op basis van dit gesprek maken we vrijblijvend een offerte. 

Voor elk project bepalen wij een vaste prijs als ereloon, gecombineerd met een duidelijk overzicht van al datgene inclusief is. Transparantie is de basis voor de opstart van iedere samenwerking. 

 

2 / INTAKE GESPREK (EN OPMETING)

Na goedkeuring van de offerte, komen we langs om de details van jullie project te bespreken. Voor een verbouwing meten we alles nauwkeurig op, zodat we met correcte informatie aan de slag kunnen gaan.

 

Daarnaast nemen wij contact op met de dienst stedenbouw, zodat onze ontwerpen passen binnen de geldende regelgeving. 

 

3 / ONTWERPFASE

We gaan aan de slag met alle informatie die we gekregen hebben. We creëren een creatief en praktisch ontwerp, helemaal op maat van uw wensen. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt het ontwerp toegelicht en gepresenteerd. Je ontvangt van ons een bundel met grondplannen, 3D beelden en referentiebeelden. Daarna is het aan u om feedback  te geven en worden alle aanpassingen in een definitief ontwerp gegoten. 

Bij het ontwerp hoort een budgetraming. Deze uitgebreide meting geeft aan waar er nog ruimte is, of waar we op een andere creatieve manier moeten omspringen met de wensen. Mogelijke fasering kan hier ook uit voortvloeien. 

 

4 / OMGEVINGSVERGUNNING

Wanneer uw project tot in de puntjes haalbaar is (ontwerp en budget) dienen wij de omgevingsvergunning in. Dit zetten wij klaar in het online loket zodat u zonder zorgen de juiste vergunningen ontvangt. 

 

5 / UITVOERINGSPLANNEN

Als het ontwerp op punt staat, worden er uitvoeringsplannen gemaakt. Wij detailleren elk onderdeel uit. Tegelijkertijd verwerken wij de informatie van de andere bouwpartners (EPB verslaggever, ventilatieverslaggever, ingenieursstudie). Er wordt ook een meetstaat en lastenboek opgesteld, zodat elke aannemer exact weet wat er verwacht wordt. We vragen prijzen op, deze worden vergeleken, we stellen samen met u aannemers aan en maken een werkplanning op. 

 

6 / UITVOERING EN COÖRDINATIE

Geen zin om zelf alles te coördineren? Wij regelen alles van A tot Z, zodat u zich enkel met de leuke kant kan bezighouden. Wij hebben door de jaren heen een netwerk opgebouwd met vakmensen die garant staan voor kwaliteit. 

Zin gekregen om er aan te beginnen? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden voor jouw project! 

bottom of page