top of page

Punt-b architecten heeft zich doorheen de jaren ontwikkeld tot een bureau dat expertise heeft opgebouwd in de particulierenbouw en kleinschalige projectontwikkeling.

Met veel toewijding en enthousiasme gaan we, samen met de opdrachtgever, op zoek naar de juiste insteek om hun dromen te realiseren. Dit voor zowel verbouwingen als nieuwbouwprojecten. Elk project is uniek en vraagt een aanpak-op-maat.

We doen dat met to-the-point architectuur waarbij functionaliteit en originaliteit hand in hand gaan. We streven er telkens naar onze know-how om te zetten in een ontwerp waarbij duurzaamheid, energetische optimalisatie en esthetiek centraal staan.

 

Punt-b architecten neemt je als opdrachtgever mee door het hele (ver)bouwavontuur: van eerste ontwerp, over bouwaanvraag, aanbestedingsplannen, lastenboeken, meetstaten, offerteaanvragen en opvolging, werfopvolging tot opleveringen.

Kortom, we begeleiden onze opdrachtgever in heel het (ver)bouwproces, zodat hij of zij op het juiste moment de juiste keuzes kan maken!

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en samen bespreken we jullie plannen en ideeën. Tijdens dat eerste vrijblijvende gesprek geven wij wat meer uitleg over onze werking.

 

En wie weet, werken we binnenkort samen aan jouw project!

het punt-b team

bottom of page