top of page

NIEUWBOUW
RENOVATIE
INTERIEUR EXPERTISE


 

Het team van Punt-b bestaat uit gedreven architecten en toegewijde interieurarchitecten. We streven naar een transparante relatie met onze opdrachtgevers om samen een totaal-aanpak op maat aan te bieden én te realiseren. Als architect en creatief ontwerper staan we jullie bij doorheen alle facetten van een architectuuropdracht. Graag zijn we ook jouw centraal aanspreekpunt in de communicatie met overheden, ingenieur, studiebureau EPB en overige bouwpartners. 

Elk ontwerp is uniek en vraagt om een aanpak-op-maat. We streven ernaar om onze kennis en ervaring om te zetten in een ontwerp waarbij duurzaamheid, energetische optimalisatie en esthetiek hand in hand gaan. 

 

HELDERE COMMUNICATIE, PASSIE VOOR CREATIVITEIT EN ZIN VOOR VERANTWOORDELIJKHEID

Fijne ontwerpen zijn het gevolg van een intense samenwerking en voortdurende dialoog tussen jou als opdrachtgever en wij als ontwerper. Vernieuwende ideeën geven onze projecten vorm, met telkens één constante, namelijk de leefbaarheid van de toekomstige ruimten. Elk architectuurproject is, naast een esthetisch mooi geheel, vooral een samenhang van ruimtes die én flexibel én functioneel zijn. 

DE KRACHT VAN ELK ONTWERP SCHUILT IN ZIJN FUNCTIONALITEIT EN OGENSCHIJNLIJKE EENVOUD

Elk project wordt gedragen door een samenwerking tussen verschillende professionele bouwpartners. Punt-b architecten bouwde doorheen de jaren aan een breed netwerk van partners die ons, en ook jullie, zullen ondersteunen. Door onze samenwerkingen op regelmatige basis kunnen we jou als opdrachtgever een succesverhaal aanbieden waarin alle aspecten naadloos in elkaar overlopen. Als architect staan we naast je tijdens heel jouw (ver)bouwavontuur, van eerste ontwerp tot uiteindelijke oplevering. 

Kortom, we begeleiden onze opdrachtgever in het hele (ver)bouwproces, zodat je op het juiste moment de juiste keuzes kan maken!

/ EXPERTISE

Zit je met vragen maar heb je nog geen woning of bouwgrond aangekocht? Ook dan kan Punt-b architecten er voor jou zijn. Je kan rekenen op expertise van één van onze medewerkers om je te adviseren bij een aankoopbeslissing. In een haalbaarheidsstudie gaan we samen met jou op zoek naar noden, wensen en dromen en zoeken wij uit of een bepaalde woning of bouwgrond binnen die droom kan passen. 

 

/ INTERIEUROPDRACHT

Bij particuliere projecten wordt de architectuur vaak bepaald door het interieur en de inrichting. Exterieur en interieur staan niet los van elkaar, en kunnen elkaar op veel vlakken versterken. Tijdens onze architectuuropdracht krijg je van ons altijd een eerste aanzet omtrent de beleving en inrichting van de ruimtes. 

 

Wil je dit nadien samen uitwerken? Dat kan! 

Van bijvoorbeeld een keuken, een op maat gemaakt televisiemeubel, een zitbank,... zullen wij een ontwerp opmaken op basis van jullie eigen moodboard of sfeerbeelden. We ontwerpen vormelijk en we materialiseren alles. Eens een interieurontwerp op punt staat, worden technische tekeningen uitgewerkt zodat wij samen met jou naar onze vaste schrijnwerker kunnen stappen voor maatwerk en geven wij winkeladvies voor het maken van keuzes binnen afwerkingsmaterialen (tegels, armaturen,..).

 

bottom of page